Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hel


Doften av sol

skälvande vatten


Du

är salt

är varm

är allt


Det har kommit

mitt nya liv


Mitt hjärta

var aldrig brutet






Fri vers av bittemi VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-07-05 20:42



Bookmark and Share


  Hestia VIP
Så klart och hoppfullt! Somrigt
2015-07-10

  Lars Hedlin
Tycker om din text!
2015-07-08

  aol
Så härligt fröjdefullt att läsa,
2015-07-08

    ej medlem längre
Den är så som den är
2015-07-07

  Elaine.S VIP
Helheten känns och vibrerar. Härlig läsning.
2015-07-06

    Lena Söderkvist VIP
Vackert och glädjande
2015-07-06

  ResenärGenomLivet VIP
Så fint...skön känsla...
2015-07-06

    ej medlem längre
Fint. Tillit till livet.
2015-07-06

    Dan Myrbeck
Fin hyllning
2015-07-06

  Marita Ohlquist VIP
Livsbejakande!
"Det har kommit mitt nya liv"
"Mitt hjärta var aldrig brutet"
2015-07-06

    ej medlem längre
Verkligen en fröjd att läsa detta ..
2015-07-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbar livgivande dikt, som säger allt.
2015-07-06

  Respons VIP
Doften av sol. Smaken av salt. Du är allt. Sinnligt. Njutningsfullt. Nära. Ååh, vilken bra dikt!
2015-07-06

  Lehva VIP
Så härligt och livsbejakande. Ditt hjärta är starkt:-)
2015-07-05
  > Nästa text
< Föregående

bittemi
bittemi VIP