Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Även när jag flödesskriver min texter och de tillsynes är i stunden uppkomna improvisationer ... så ligger det mer bakom dem vart och ett än så ...


Är nog inte så där alldeles fåordig ...

... vare sig
som person
eller
till min natur ...


Twitter
är ej riktigt min grej
även om det mer 
komprimerade budskapet
ibland även för mig
sig stundom tilltalande ter ...

Men likväl
slösar jag sällan på orden
även om de ibland
rätt lätt synes bli lite fler ...

... Nyanseringen
en del omskrivna strofer
vilka vid en första genomläsning
lite en uppfattning av
att vara upprepningar ger ...

... har synnerligen genomtänkta syften
vilka utvecklar innebörden i det du läser
när det fått mogna
till väsentligt mycker mer
än vad du vid första genomläsningen ser ...

Vill du verkligen lära känna mig
så som den person och existens jag är
bör du vara medveten om 
att jag verkligen är mer än mina ord
och att jag gör det jag säger
även om det ej är tidsbestämt exakt när ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-06-05 03:20



Bookmark and Share


  flygia
Härligt att du delar med dig av hur ord-hantverket går till. Lärorikt och generöst berättat.
2015-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP