Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den som väntar på något verkligt gott väntar nästan alltid för länge ...


Att få avnjuta alldeles för många ...

... på tok för långa
gravitationsupphävande
orgasmer tillsammans 
med en hudnära version av dig
som för mig är ämnad
vore här och nu
och för all framtid
alldeles perfekt lagom
för mig ...

Du som är den dig
förutan jag ej
vare sig somna
eller vakna vill ...

... utan att först
få älska med 
bara lite för mycket till ...

Dig vars existens
i mitt universum
får tiden att stå still ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2015-06-05 05:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Varmt och innerligt, hett och sexigt.
Gott helt enkelt.
2015-06-09

    ässet
Väl beskrivet åtrå. Starkt
2015-06-09

  Hon kallar sig poet VIP
good!
2015-06-08

  Margit Grell
En mycket vacker längtan.
2015-06-06

  ResenärGenomLivet VIP
Ord fulla av längtan...starka känslor...
2015-06-06

  Ingrid Trolle
Sensuellt och
vackert
2015-06-05

  Blomma-Stjärna VIP
vacker-het
2015-06-05

    lory
Helt underbart suverän. Trevligt helg kära vän Kramar i massor. Loretta. Fullt upp jobbar helg o nästa vecka studenten. Varma hälsningar
2015-06-05

  Hans Christian
"gravitationsupphävande orgasmer"

Underbar formulering. Ursäkta nu mitt språkval - MEN - de två avslutande stroferna - så jävla bra!
2015-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP