Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så skall det gå till FIFA!

Fotbollsklubbar stora som små
jobbar på med frivilliga
obetalda arbetskrafter så...
Men utan dessa skulle det nog
inte bli några STORA
fotbollsspelare alls...

Verksamheten skulle gå i stå...

Vad skulle FIFA-GÄNGET
pyssla med då....

Och pengar saknas ändå ofta i fotbollens
verksamheter till olika aktiviteter
trots att de flesta och ivrigaste
medarbetarna obetalda är...

Så FIFA borde upprätta ett konto
dit pengar kunde sättas in, inte till för
FIFA LEDARNAS PRIVATA BRUK men
som stöd till fotbollsklubbar och fotbolls-
spelare...

Utan påfyllning av fotbollsspelare blev ju
FIFA-GÄNGET utan sina jobb...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-05 09:45



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra framfört!
2015-06-06

  ULJO
FIFA ens stor skandal
2015-06-05

    Dan Myrbeck
Fifan för FIFA!
Skärpning!
Inga fler självmål!
2015-06-05

    ADI Nehlin
väl skrivet
2015-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt