Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fördel för alla, för den falla!

Humor skall alltid finnas kvar
i alla våra dar
den som på den spar
den ingen hjärna alls för glädje har
och den är inte inte heller klar
över hur bra den tar
både i anfall och i försvar!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-05 20:24



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ja - bra!
2015-06-10

  Lars Hedlin
Japp så sant!
2015-06-06

    ej medlem längre
Rätt!
2015-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt