Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varma andetag

varma andetag

pustar av din närvaro

glider över min hud

jag ser vita dimmor

som vid en åker under kvällshimlens blå 

dit vi färdats 

 

vi flätar flingrar

dyker genom varandras längtan

dina höfter 

rör sig som böljande vågor

in i mina händer

rytmerna som fortplantas

genom hela min kropp,

mjukt som sorl av trädens

stilla svajande

och

intensivt

som eldars omfamningar

vid horisonten

 

vi vadar in och ut genom

varandra

ut och igenom oss själva

som en böljande våg

som en eld

som ett mjukt dis

och allt däremellan.

 

 

 

 




Fri vers av Zachrisdotter
Läst 239 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-06-06 17:25



Bookmark and Share


  Zandor
Härliga ord som gör mig glad.
Underbart! // Zandor
2016-03-03

    ej medlem längre
Fantastiskt vackert poeterat
2015-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Zachrisdotter
Zachrisdotter