Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärlek


Förlåt mig

som att tiden din stanna
när du såg mig komma
ett misär som sig ville
förvandlas till
ett lyckorus just då
så många meningar
kunde jag tyda i din pupill
blev en berättelse som bara jag
kunde förstå
att det kan vara så nära
men för långt bort ändå
att glädje kunde övergå
till något så hårt
hur kunde något så enkelt
bli så svårt
att någon meter eller två
kunde kännas så långt ifrån

något så djupt blev nu istället
så lätt att tyda utanpå
att det ens är möjligt
att man så mörkt kunde må
men jag vet att du har
en styrka av stål
hoppas du kände min närhet,
såg du din kärlek?
vid din ögonvrå
kunde inte sluta titta på dig, min idol
jag vet, att du tänkte på mig
mycket igår
jag vet, att du inte ville gråta
jag vet, att du mig ville nå
jag vet, du ville att jag skulle dig förlåta
det gör jag väl ännu en gång















Fri vers (Fri form) av felicia savimäki
Läst 428 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-02 14:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

felicia savimäki
felicia savimäki