Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En krater i mitt bröst

 

 

 


jag
var
handgranaten

du
var
sprinten

du
drog
ut

tre
sekunder
senare

och
jag
exploderade

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Nicklas VIP
Läst 586 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2015-06-06 20:52



Bookmark and Share


  Daniela I
Fint
2015-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP