Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till C


Mycket finare



Lova mig
att du aldrig släpper taget

För dagen blir ljusare
och natten lättare

Tårar torkar snabbare
och skratten blir fler

Livet är mycket finare

när du håller min hand




Fri vers (Fri form) av cerberus
Läst 251 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-06-06 21:18



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Mycket fin hyllning.
Kan man få ett bättre betyg än det du ger C?
2015-06-06
  > Nästa text
< Föregående

cerberus
cerberus