Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likt glassplitter i huden


jag behöver nog
stänga av alla
känslorna ett tag

för de river
alltför hårt
inom mig

likt glassplitter
i huden


och jag måste nog
tillåta mig
stanna upp,
ta några lugna andetag

tills jag hittar
hem igen
till den som
är jag





Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 274 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-06-06 21:36



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Jag har behov av att bearbeta det som händer i samma takt som det händer. Annars samlas frustration på hög.
2015-06-09

  Skymning Blå VIP
Bra text, känslan stannar kvar när man har läst.
2015-06-07

  Marita Ohlquist VIP
Att sätta sig vid dikeskanten och invänta sin själ!
Du skriver bra om det mörka svåra.
2015-06-07

  Lars Hedlin
JA ibland måste man ta sig just den tiden till att läka i stillhet ..Varma kramar till dig <3
2015-06-07

    ej medlem längre
Du berör med dina nakna ord, ta till dig det som gör själen glad, andas in godhet.
2015-06-07

  Hanna Mari Wallin
uppriktigt ärligt om livets svåra stunder, det berör oss alla

och det drabbar oss alla någon gång under vårt liv

kramar och uppskattar din nakna uppriktighet, allt blir så mycket enklare om människor vågar just vara människa

kramar
2015-06-06

    ej medlem längre
Att ta en paus för att hinna upp sig själv...så viktigt.
Du skriver berörande naket och fint.
2015-06-06

    ej medlem längre
Du skriver
så varmt, vackert och ärligt
2015-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell