Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IDEALET

Man vill inte vara som alla andra men man blir påverkad ändå, jag kanske borde sola lite solarium, jag känner mig så blek och grå.

Jag kanske borde sminka mig lite mer, jag kanske känner mig lite fräschare då, om jag går upp lite mer i vikt, sitter jeansen finare då?

Om jag skaffar större bröst, blir jag mer åtråvärd, jag kanske får en finare figur, kanske sitter mina linnen bättre såhär.

Om jag skaffar en större rumpa, då får jag väl en finare figur, jag kanske ska läsa lite på nätet, dom skriver säkert hur man gör för dom vet ju exakt hur.

Jag kanske borde skaffa större läppar, det är ju så inne nu och efter allt detta kanske jag kan säga att jag är nöjd nu.

Men då kanske det kommer upp ännu en artikel, som ska tala om för oss att det är nu något annat som är inne. Hur ska jag göra då, då kommer jag ju inte längre vara nöjd, då måste jag ändra på mig själv återigen, precis när man trodde att allt var frid och fröjd.

Alla blir vi påverkade, det är inte lätt men man får inte glömma att det är meningen att du ska vara dig själv, det är slöseri med tid att försöka bli som idealet, du blir inte lyckligare bara för att du är ett steg närmare hon som syns på tidningsomslaget.

Hon är nog inte lycklig hon heller, med all press hon känner från samhället, vi vill alla bara vara lyckliga och nöjda med den vi är, men vi fokuserar så mycket på utsidan att vi glömmer bort vad som egentligen är värt.




Fri vers (Fri form) av Fatty
Läst 299 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-07 02:07



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
bra o viktig skrivelse om den hets som bedrivs mot tjejer kring dessa idiotiska ideal

du är helt perfekt som du är, vackerheten personifierad i gudinneskapelsen Du.
2016-08-04

  Henning Hson
Tummen upp!
2016-03-10

    Nicklas VIP
Det bästa vore om man helt enkelt kunde skita i samhällets urbota fåniga "Ideal". Det vackraste är att vara sig själv. Skönhet kan vara många olika saker.
2015-06-12

  Nolltillhundra
Kloka ord!
2015-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Fatty
Fatty