Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dräpare


vilseleda

prisa han som låter sig dräpas
men förbanna den som honom dräper
vilseled hans stigar hem
och låta han förbli tungsint
tunga minnen på visit
förblev ett spår på ögonen
men dagen då han dräper igen
låter vi han våndas långt
föreviga hans existens på vår planet
och låta han bara känna likgiltighet
han beundras av sina minnesbilder
livet som istället,
hade sig besparats i hans album
ensam sitter han kvar i sitt tomrum
" du ska bli ett med tiden, och tiden ska bli ett
med universum!"
sedan så tillhörde han en värld utav opium
men allting var bara ett delirium
han dräpte för en tredje gång
han bestraffades med sårbarhet
"ack den styrka som drunknar i en bädd
av fel
ty den som har svurit en ed, men med osanning har talat,
och till den gode har talat illa om,
kommer att bli övergiven med fatala lågor
där farhågor rör sig i ljudvågor"
det enda han ville få sagt
så fylld utav frågor blev ett svar i metafor
då den fjärde blev dräpt igår
han blev tillrättavisad med maktlöshet
han dräpte ingen mer
han skall endast straffas med dödlighet!









Fri vers (Fri form) av felicia savimäki
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-06-07 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

felicia savimäki
felicia savimäki