Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om allt ingenting ge oss ditt liv som vi ger vårt till dej

jag förstår mej inte på mäniskor som trycker ner andra
och nervärderar dom i sin egen anda för jorden snurrar

runt bara dom , jag förstår inte att dom jämför hela
världen och universum efter sina egna erfarenheter

och värderingar skygglappar och blinda för andras
vägar dom måste vara lika ensamma som bittra när

dom springer runt 9i sitt eget mörker med pekfingret
för att finna ett felande hål eller en anledning att

stoppa sitt frusna finger i något varmt där det
kommer ut passerad mat likt bibeln vackra ledsagan

är det dom som talar högt skry7ter och skrävlar och
missbrukar Guds namn mest och låter alla veta att

dom har hanns tro är dom som tror minst från sitt
eget hjärta , det är dom som med stängd dörr i sin

ensamhet tror mest på sin Gud och det assisterar jag
till olika situationer böcker och en del på denna sida

inget ont eller riktat till dom som ej känner sej träffade
men igenom att kasta paj så missar en del budskapet i

texten som är skriven och läst med fel inställning i sej
skälva , hur kan någon säga att det jag känner är fel och

vem som inte känner mej hur kan säga att jag har fel ?
det här är inget som har uppkomit mot mej eller någon

det kändes bara skönt att skriva just nu varför vet jag
inte men så är det bara alla bär vi på en skatt , ett

obekräftat äventyr att sätta ord på om dom vill dela det
var inte rädda för att dela eller fela vi betalar alla samma

avgift och det är inget tvång för andra att läsa eller giva dålig
kritik med 99 % väntar på din historia och berättelse om du

inte gör det för dej skälv gör det för oss ge oss verktyg att
resa med dej i din berättelse du beskriver den och vi åker med




Fri vers av den nakna poeten
Läst 184 gånger
Publicerad 2015-06-07 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten