Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till sommarpsalm melodin...

Från vilda örteängar
all skogens eko bär
Det lockar trötta drängar
för flickor finns ju där
Med blid och ljuvlig värma
på det de bjuder sött
och vänner väl så närma
och allt blir kärleks rött!

På fagra blomsterängar
på åkerns ädla säd
de viker sköna sängar
av lundens gröna träd
De skola dem påminna
Guds godhets rikedom
när de då man som kvinna
i sängen bäddar om...







Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-06-07 16:23



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Sommarfin
2015-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt