Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtans vind jag bär


önskar att det
inte var så här


men jag gör det
om och om
igen

klär av mig allt
och ger mig
ut i vinterkylan


blott med hopp
om att skönja
vårsolen

som smeker
långt mer än
huden jag tunt bär




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 331 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-06-08 06:29



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Avskalat i närhetens tecken på längtan om värmande känsla..kram
2015-06-08

    ej medlem längre
Så vackert, så berörande.
2015-06-08

  Ronny Berk
tycker om bild och den smekande poesin, ja !
2015-06-08

  Marita Ohlquist VIP
Berör!
2015-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell