Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vetskap

vet inte
om jag kan leva
med Dig min kvinna
vet inte
om jag kan leva
utan Dig min kvinna

men jag vet
att jag älskar Dig
som Din man

Min kvinna




Fri vers av Bengt VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-08 18:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar frågeställning o svar här ..
2015-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP