Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(eget foto)


Då andas jag lätt




när allt som hörs
är vågorna som
slår mot land


och ett rytmiskt
pulserande
oss emellan




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 296 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-06-09 08:48



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Tro jag det!
2015-06-10

    Dan Myrbeck
Fin!
2015-06-09

  Lars Hedlin
Magiskt förtrollande i en varm ljuv somrig ton av liv :) Kram <3
2015-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell