Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

^^

ge mig den kärlek jag behöver
annars kanske jag ger mig av
det är inget hot
se det som ett löfte
för jag vet att jag inte kan stanna

jag vill inte vara beroende av någon
men du är som en drog
som drar mig djupare och djupare
ner i något som verkar vara kärlek




Fri vers av sofs
Läst 271 gånger
Publicerad 2006-04-17 18:21



Bookmark and Share


  Angel Of Sin
Underbar! Känner igen mig i hela! Helt klart en femma =o)
2006-04-17

    Fitore
Första stycket var sorgligt. Andra vackert. *tycker om*
2006-04-17
  > Nästa text
< Föregående

sofs