Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det bästa



Gör det inte

låt inte bristerna stå högst

Se det andra mer


Glöm inte

Nämn det bästa

varje dag


Fråga inte

Lyssna


Var inte rädd

följ kasten

vindarna kommer

att mojna igen


Prata inte

låt orden bli

kött och blod


Lev ditt kärleksord










Fri vers av bittemi VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-06-09 13:20



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Något till oss alla för att tänka på var dag/kram
2015-06-24

    ej medlem längre
God filosofi!
2015-06-11

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket bra text...något att leva efter...
2015-06-10

  Marita Ohlquist VIP
Bra text att bära med sig i vardagen!
2015-06-10

  Bibbi VIP
Tycker om.
2015-06-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Klokt och vackert diktat!
2015-06-09

  Per "Läsaren" Sörqvist
gillar
2015-06-09

    Dan Myrbeck
Klok och fin
2015-06-09

  Lars Hedlin
Tycker mycket om din text som är full av liv!
2015-06-09
  > Nästa text
< Föregående

bittemi
bittemi VIP