Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SoffbeJakelser

Hon hade en röd soffa
stora blommor
mjuka kuddar
på nåt vis
engelsk

En fristad
min mentala koja
ett ställe att jäspa
dra in luft
känna varje del
kroppen tung

Soffan gick
till hennes brorson
kvar gapade rummet
med ekparkett

Jag flyttade
lämnade ekparketten
bakom mig
fann ett sekelskifteshus
med breda tiljor
vit soffa
kroppen tung
igen

Det finns alltid en soffa att jäspa i
de byter bara färg ibland




Fri vers av Tekla
Läst 329 gånger
Publicerad 2006-04-17 18:55



Bookmark and Share


  Albert
man MÅSTE ha en sådan soffa
2006-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Tekla