Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mossan gungar, klar luft i mina lungor...


Lingonris

Jag vaknade vid din sida
jag är Hon
Hon med Allt
allt det där

Siden
Sommardoft
Morgonvattnets krusning
ristet i björkar
suset i lingonris
Torkar daggen
från fullmånskyssta ögon

Vi är
Dem
Dem med Allt
Allt det där




Fri vers av Tekla
Läst 424 gånger och applåderad av 1 personer
Utvald text
Publicerad 2006-04-17 18:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Naturbeskrivningar är inte mina favoriter i vanliga fall men denna gillade jag skapt! Gillar speciellt:
\"Torkar daggen
från fullmånskyssta ögon\"
2007-07-21

  Jer
Mellan strofen var bara så... ahh!
Som du skrev i ingress,
andas denna som klar luft i lungorna.
2007-07-21

  sompio
Jag tycker om ditt sätt att använda naturen i ditt skrivande. Det blir levande och vackert. Jag vill också vara morgonvattnets krusning tillsammans med någon!
2006-04-18

  Albert
hmmmm :-)
2006-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Tekla