Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kråkspark

Vem är du jag längtar

till

Så rädd att bära
så rädd
att aldrig ens skapa

Bära dig under mitt hjärta
våndas och längta
möta och förälskas

Vem är du jag saknar
en drömmarnas utopi
Vem har sagt att du är självklar
vågar ta de orden
ur sin mun

Vem är jag
att längta




Fri vers av Tekla
Läst 404 gånger
Publicerad 2006-04-17 19:00



Bookmark and Share


  Albert
ja, vem är jag
att längta?
en människa, förstås
2006-04-21

  sompio
vem är jag att längta?
Så vemodigt sorglig och undertryckande men medryckande och ärligt.
Jag gillar det!
2006-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Tekla