Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att inte vilja kompromissa med kärleken, skäms jag inte för ... Den jag väljer in i mitt liv ska känna att hon är den jag vill leva tillsammans med!


Visst finns det många alternativ ...

... för mig att välja på
men det är dig min älskade
som är ämnad 
att somna och vakna
nära tätt intill mig
som jag vill ha i mitt liv
och som är den dig jag väntar på ...

Du fattas mig!

Livet blir så mycket fattigare
utan dig  ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-06-10 09:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En vacker innerlig
önskan rymmer dessa rader ...
2015-06-10

    ej medlem längre
Mjuk och kärleksfull önskning.
Hoppas den blir uppfylld med det snaraste.
Fint skaldat.
2015-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP