Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En haiku som kom till mej när jag läste Malinjoes dikt 'Ur tid vi gå'. Tack Malinjoe.


Haiku XXVII

 

timglaset

som ingen vänder på

tiden upphör




Bunden vers (Haiku) av petter rost
Läst 384 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-06-10 14:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Glad min text kunde inspirera till en så bra och slående haiku - tack själv!
2015-07-24

    ej medlem längre
Snyggt! Finfint min vän!
2015-06-12

  Blomma-Stjärna VIP
och vi går upp i den upphörande tiden!
2015-06-10

  i af apa
så bra...!
2015-06-10

    skamfilad
En tidlös Haiku - ur olika perspektiv.
2015-06-10
  > Nästa text
< Föregående

petter rost
petter rost