Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårdnadstvist

Kvinnor mördar

offer skördar

När makten tillåter

dem att åderlåta

Och knuffa pappor

nerför trappor

 

Papporna ramlar

och svamlar

Om rättigheter

som berättigar

Men alla blir uppläxta

av sina ex

 

Hon och ingen annan bestämmer barnens uppväxt

hon har blivit en komplex

Kvinnlig diktator

som om du krånglar, vill se dig i en respirator

Hennes villkor är din lag

för din snopp är värdelös idag 

 




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 454 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-10 22:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skrivet om samhällets orättvisa lagar.
2015-06-13
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP