Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla Gud sänd John Blund

Min gud

hör mitt ljud

Jag ber dig

befria mig

 

Överallt där jag går

ondskan står

Vad ont har jag gjort

för att möta ondskan så stort 

 

Nu belägrar ondskan min kropp

sjunger aldrig stopp

Snälla ta mig bort

från ondskan fort

 




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-11 01:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Smärtsamt...
2015-06-13
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP