Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ljuger om jag säger


att jag inte bryr mig

För innerst inne så gör jag ju det

på något konstigt vis

Har ett samvete trots allt...

Ken Cassel
11/6-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-11 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel