Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla har vi direkt kontakt med vårat inre


Våran själ

Så vi är den första att få reda på om det

i kroppen är något som är fel

Känns fel

För om det är det så försöker vi genast

att ombesörja det

Rätta till det vad det än e´

För i våra själar vill vi ha lugn och ro

Vara någon som man orkar att leva med

Kunna titta på sig själv i spegeln och bara känna

en fridfull fred...

Alla har vi direkt kontakt!

Ken Cassel
11/6-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-11 13:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel