Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av; Tillit

 

Ditt oförstånd.

Min bödel.

 

 

På morgonen dansar de vals, på kvällarna tango.


Min ros i din mun. Röd.
Ett barn som sover med armen om din hals.

 

Vad är livet värt för stunden. 

 

 

Ditt oförstånd.

Min enda väg.




Fri vers (Fri form) av Infinita
Läst 127 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-06-12 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Infinita
Infinita