Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av; Lek

 

Du lekte.

Tände en sticka och satte fyr.
På hemmet utanför mitt hus.

 

Det var också ditt hem,
tills du fick en reaktion.

Kol och väte. Syre, svavel.
Våra ämnen blandade sig. 

La sig i. Varandra. Samman.

 

Jag tyckte det var kaos,
sen påminde jag mig om
kursen i kemi på högskolan.

Och blev väldigt lugn.




Fri vers (Fri form) av Infinita
Läst 196 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-06-12 00:31



Bookmark and Share


  petter rost
En sån här liten serie igen... "Av; ...." . Förut "Att; ....". Det är en tilltalande form och den poesi du skriver i den fascinerar mej, scenerna, situationerna du gestaltar blir väldigt påtagliga och språket liksom föder sej självt, vidare, framåt.

Väntar hungrig på nästa serie, "X; ..."!
2015-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Infinita
Infinita