Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äh va fan



Vi står, raka framför varandra
brutna leder och sagda meningar

viljor kastas likt fyllda liv
i flaskor till brädden
utav tyg som brinner
vingar klippta sedan länge

Jag smeker din innersta längtan
hör hur lungor krampar
och tyngden jag bär

är det lilla
den kärlek jag får att amma

och tillsammans står vi
sida vid sida
inför gryningen

vardagen vi delar, när raderna bryts
vänds ut och in

jag vet inte om jag spyr eller skrattar


Tillsammans







Fri vers av Baystream
Läst 351 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2015-06-13 00:09



Bookmark and Share


  ULJO
Bravo
2015-06-15

    ej medlem längre
Gillar,särskilt slutklämmen:)
2015-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream