Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Döden högg ett hack i bordsskivan


Döden lutade sig plötsligt fram och högg ett djupt hack i bordsskivan
det var så oväntat att jag vaknade med ett ryck
en stor flisa flög dän 

varje gång jag sedan stryker med handen över den blanka ytan
kommer jag att tänka på döden

den blir man aldrig klok på




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 328 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-06-13 00:21



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Flisorna ryker... Att vara obegriplig ogripbar är ju en kvalité som lämnar oss fria att dikta ... Handen glidande över hacken... Hack tack som det svarta i vallmon eller sjukdomar i vars skuggor vi se som friskast, vad som betyder något.
2015-06-14

  Ingela Svenson VIP
Döden, den lurar bak gardinerna. Nej den blir man aldrig klok på!
2015-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger