Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om all vacker grönska som återkommer varje vår hur mycket man en tvivlar när man ser och hör om jordens katastrofer


tankar som paserar mäniskan

jorden är dränkt av grönskan , det är vårat paradis
undrar om det finns kvar i framtiden ?

till våra barn som vi sänder dom till , hur många
generationer kommer det att få leva vackert

grönt , hur länge kommer vi att få leva
mänsklighetens existens




Fri vers av den nakna poeten
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-15 09:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten