Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag är en bra dag

Idag lyssnar tonerna
av vindens brus
bara på stunden

fyller lugnet
och magin
i omgivningen
ler från djupet
av en mild värmedust

Idag är en bra dag
för det är en ny dag
och sommar har knackat
på dörren




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-15 09:59



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ja Härligt vännen :) kram<3
2015-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson