Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt i infernot

Mitt i infernot
sluter jag ögonen och ler
mitt i stormens öga
ser jag dig

När världen runt mig rasar
marken under mig skakar
himlen ovanför mig faller
tar jag din hand
låter allt omkring fortsätta spinna
men jag är orörd
mitt i infernot

När mina egna skrik överröstar tanken
hör jag din röst
den lugnar mig
och

långsamt vaknar jag
Du räddar mig alltid ur mardrömmen
Väcker mig med mjuka ord
din hand i min
Din kropp som en sköld runt mig

tack för att du skapar lugn
i mitt nattliga inferno

 




Fri vers av Hélène
Läst 176 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-06-16 14:18



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Läser, tänker och känner!
Bra skrivet.
2015-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Hélène
Hélène

Mina favoriter
Döde dandyn