Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så skall det gå till!

Han stod vid herrens port
knackade på, dörren öppnades
en röst sa undrande, vad har du
i ditt liv då gjort...

Jag har varit väderleksman på radion
berättat för folk hur vädret skulle bli
nästa dag... Tog in all information jag
kunde för att folk skulle få veta vilket
väder som var på väg...

Fick jag fram att det skulle bli solsken
så blev det regn och blåst... Vad jag än
kom fram till så blev det nästan aldrig
som jag hade sagt...

Folk ringde, skrev och klagade, menade
att jag kunde inte mitt jobb... Och mitt
i alltihopa fick jag veta att det är vår
Herre som styr vädret, nu vill jag
tala med honom om det...

Välkommen in, välkommen in!







Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-16 19:51



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Jaa, inte lätt att hamna i
blåsväder.

Men bra att kunna skicka
kritiken vidare.
2015-06-17

  Lars Hedlin
Tycker om din text!
2015-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt