Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt första försök på engelska. Ge mig gärna kritik. Bild Google


Love...

 

 

 

 

Where ever you go my love

I stay with you

I never leave you

You are my favoriet kind of person

When the nights are dark

You touch my skin

Give me plesaure like no one else

Miles and miles cant keep us apart

Every day i dream about you 

like a shimmering sky

like diamonds

 

Your sparkling eyes looking for more

 

Love I give all

all love I can handle

all love that make me shaky

all love that make us stay

forever and forever 

together

 

 




Fri vers av genni VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-06-17 17:26



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint skaldat!
2015-06-25

  Bo Himmelsbåge
GRATTIS, vännen, till välförtjänt uppmärksamhet!
2015-06-23

    Mim
Det är inte lätt att skriva på engelska, speciellt inte första gången, du lyckas med bravur, jag tyckte när jag läste texten att den var lite för lång, men sedan klaffade hela dikten, dess längd och allt, förutom ett litet stavfel som du gjorde i dikten. Bra jobbat.
2015-06-23

  Ali D VIP
Mycket bra flyt

Du är duktig syster
2015-06-20

  Bo Himmelsbåge
Mycket fin dikt på engelska
o en härlig hyllning till Din Kärlek!
2015-06-18

  Lars Hedlin
Like it A Lot :)
2015-06-18

  Chawa VIP
Varmt, nära och kärleksfullt flyter dina ord i vacker diktform på engelska språket. Mycket bra!
2015-06-17

  M M Mannheim VIP
Very nice put about love!
2015-06-17

  erkki
Du får in en härlig erotisk känsla i den här texten. Lite bedjande kärleksfullt, blandat med önskan om skön sex. "I" i den engelska betydelsen jag ska alltid ha stor bokstav. Men sådant spelar ingen roll för helhetsintrycket.
2015-06-17

  Per "Läsaren" Sörqvist
. . . som i att Du behärskar språket
2015-06-17

  Per "Läsaren" Sörqvist
Gillar!
2015-06-17

    ej medlem längre
Du kan verkligen skriva om kärlek så det känns.

2015-06-17
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP