Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm från dig själv.

Drömmar är alltid fyllda av mod.
De skenar som en häst genom ens tankar och kropp.

När vi vilar tar verkligheten tag i oss och för oss till platser vi inte annars vågar besöka.

Vaknandet är en påminnelse om vem vi är.




Fri vers av Johan1968
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-17 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan1968
Johan1968