Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Altruism

De verkligt bra människorna

är inte de troende,

utan de görande

De som gör något

för andra

utan att tänka på

vad de kan få ut

av det

istället

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-06-18 11:48



Bookmark and Share


  Magica VIP
Mycket bra!
2015-06-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Tänkvärt. Jag kan inte tro men jag kan hjälpa. Och det gör jag.
2015-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP