Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

327.Den azurblå himlens öga

löses upp i stjärnornas dis

SKYMNINGENS_ VIOLETTA
SUDDIGA_SKUGGA
FÖLL ...
PÅ_VITA_DRÖMMEN

sömnig åtrå vaknade
med mjuk fallande rörelse
i den tryckande sommarnatten




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-18 20:15



Bookmark and Share


  petter rost
Vilken återkomst! Vilken poesi, vilken bild – vilken poesi med gestalt ur bilden men som med sista strofen lösgör sej i en sömnigt vaknande åtrå. Denna poesi är så vacker att jag kan höra den!
2015-06-18

  Ronny Berk
så vackert , i bild och som poesi !
2015-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP