Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nånstans att försvinna in i

ah jag vet vad jag inte vill
och sommaren rasar i ett ljuvligt regn
min ungdom är snart förbi
jag sveper ner en sup och tar en jordgubb

det blir sällan som man tänkt sig
men jag känner en stark optimism
trots allt som gjorts

och jag vet att vi snart ska ta farväl
det finns liksom inget kvar mer
än barndomsminnen
som närt mig länge nog nu

varför förneka att jag önskar att du var här
i sommarens sista dans




Fri vers (Prosapoesi) av Neal
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-19 19:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert vemodigt..
2015-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal