Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För en tid sedan...


Kylskåp och magneter

 

 

 

 

du är som ett kylskåp

och jag som en magnet

jag har fäst mig vid dig

vare sig du vill det eller ej

och jag vet att det finns andra magneter

men för mig så finns bara du

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 406 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-06-20 21:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
den var söt på nåt sätt
2015-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP