Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Odjurshjärta

 

 

 

monster
du är ett odjur
som blöder kärlek
i dina fotspår
det slutar alltid på samma sätt
du strör din egen förödelse vart du än går

du har så mycket du vill ge
men du har inte förstånd att förstå
att det du har
vill ingen ha

du kan inte sluta känna
du är oförmögen att hindra ditt hjärta från att styra
ta ett glas kvicksilver
sätt en silverkula i ditt odjurshjärta

säg adjö till din smärta
och sluta ödsla andras tid

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 436 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2015-06-20 22:13



Bookmark and Share


    Dessie
berör...
2016-05-09

  Yggdrasil
känner mig både som odjur och är förkrossad av ett...
2015-12-31

    AmandaB
Underbar!
2015-09-04

  Micky
Mitt i prick!
2015-08-08

  Niz
Wow!
2015-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP