Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(eget foto)


Inom varje pulserande hjärta


dessa bevingade
själar


som så graciöst
sveper saltstänkta
över havets vågor

tätt under
kupat himlavalv

berör
och förför

frihetens
låga




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 369 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-06-21 10:35



Bookmark and Share


  Silverstripe
Det här var en skön läsning!
2015-06-30

    ej medlem längre
Så fantastiskt fint skrivet..
2015-06-23

  genni
Åh så vackert skrivet! Tycker mycket om!
2015-06-23

    ej medlem längre
Virvlande vacker vers!
2015-06-22

  Lars Hedlin
Kan inte sluta att le varmt till dina underbara varma ord ;) <3 kram
2015-06-22

    ej medlem längre
En vacker bild till ord som säger så mycket om frihetens själ.
2015-06-21

  Marita Ohlquist VIP
Bilden förstärker läsupplevelsen!
Bra skrivet och fotat.
2015-06-21

  Rise Little One
Vilken fin tolkning av bilden!
2015-06-21

  KYREUS of Sweden
fint
2015-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell