Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Över; S (Betong)

 

Stiger in
kliver rakt - i
lukten av

 

omänsklig trängsel;

 

 

Hundra hål av grund
inte något djup, bara

Endimensionell yta
där jag förlorar allt

 

 

Stenfolket sitter inte
de ligger på britsar,

de går,
de står,
de spenderar timmar

 

i sin väntan på;

färglös
avgrund
ofärgad

 

alla lik är bleka

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Infinita
Läst 241 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-06-23 03:58



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
skrämmande - som en dokumentation av koncentrationsläger
2015-06-23

  Trädskugga
En klassiskt formad
text att ta med sig
på promenaden.

Bra :)
2015-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Infinita
Infinita