Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Över; I (Inte is)

 

Strandar,
visiren strömmar ut
ber om nåd

 

Jag sitter på en restaurang i de
Judiska kvarteren, och Shalom

 

går förbi
går förbi

 

Jag ber att muren ska hålla
ett århundrade till, änu en

 

tid;

 

du kan känna hur.
du kan känna när.

 

Men inte varför?




Fri vers (Prosapoesi) av Infinita
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-23 04:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Infinita
Infinita