Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kylan värmer

 

 

 

Mina tankar har jag lämnat,

där i en liten segelbåt,

någonstans i Vättern.

 

Mörka ord har jag dränkt,

endast tystnaden finns kvar.

Det är så jag vill ha det,

kyla och andnöd.

 

Månens ljus är det enda jag behöver,

något annat är otänkbart.

Dova vågor dödar tystnaden,

nu finns ingenting kvar,

 

ingenting...

 

 

 

 

 




Fri vers av genni VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-06-23 04:45



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Tycker mycket om den här!

det finns en drömlik atmosfär som man dras in i och bilder som är tydliga.

samtidigt finns här både hopp och förtvivlan, men din text ger mig ändå en känsla av lugn och att det finns en väg att gå vidare i livet!
2015-07-24

  Lars Hedlin
Så bra skrivit :) kram
2015-06-26

  anits VIP
Starkt och vemodsvackert skaldat!
2015-06-25

  Teresia Ridell
Stark känsla av vemod och lugn. Lite dubbelbottnad;gillas !
2015-06-23

  Bo Himmelsbåge
Det gamla glömt o förlåtet...
med nya fräscha segel... tabula rasa... gungar Du i nuet mot framtiden...
2015-06-23

  Chawa VIP
Får en fridfull känsla... som att begrava det förgångna... Gillar den dramatiska tonen och spelet från vågorna i månskenet!
2015-06-23

  Trädskugga
(inom dramaturgi ska det finns soldrama/i händelsernas centrum, och måndrama/betraktelse på avstånd,
här
ett måndrama?).

Smakfullt.
2015-06-23

  Trädskugga
(inom dramaturgi ska det finns soldrama/i händelsernas centrum, och måndrama/betraktelse på avstånd,
här
ett måndrama?).

Smakfullt.
2015-06-23

  Tessii
Fin!
2015-06-23
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP