Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidens hastighet?

Jag rusar genom tiden
Man har alltid ett mål
om framtiden...
Men jag blir äldre varje dag
Ritar bilder av oskyldiga tider
En slags resumé
Vill färglägga innanför mina motiv
Jag vill att min målning ska leda mig
Ta mig någonstans
Vill leva ut. Vill leva i nuet!
I en dröm ...
varje dag
Med respekt för tidens hastighet




Fri vers av Henning Hson
Läst 284 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-06-23 13:57



Bookmark and Share


  agneta pichler
Så sant..
Vackert skrivet
2016-01-11

    ej medlem längre
En härlig rytm i dina ord!
2016-01-10

    Bo Malte
du är inte ensam käre henning!
pastellkritans sång förnimmer alltid drömmens tydningar...
2015-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Henning Hson
Henning Hson