Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggor av en fest

Och så här minns jag det
Skratt som tvärt huggs av. 
Någon som sjunger sina minnen till sömns.
Eblouie par la nuit rör en kvinna med svart läppstick till tårar. 
Mig själv stirrandes i en spegel utan igenkänning. 
Alla som kallar mig ett namn jag aldrig hört. 
Luft tjock av rök ock parfym. Luft tät med ångest och den uppgivnas drömmar. 
Ett vansinnigt skratt som bara rädsla kan skapa. En röst som i ultrarapid berättar om en oförglömlig Europaresa. Ögonblick som avdunstar omedelbart. Kampen mot klockan. Mot morgondagen. En balkong. En soffa.
Så här minns hon det:
-du var inte ens där




Fri vers av D.Wilhelmsson
Läst 136 gånger
Publicerad 2015-06-23 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

D.Wilhelmsson
D.Wilhelmsson