Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drivs först galna

Det var när hon sa att dom som gömmer sig är dom som mest vill bli funna som allting brast.

Varje ansträngt andetag tvingade marken under mina fötter att ge vika.


Jag har aldrig slutat gömma mig. Jag har aldrig blivit funnen




Fri vers av D.Wilhelmsson
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-12 02:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

D.Wilhelmsson
D.Wilhelmsson